ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ
ΥΛΙΚΑ:
- 1 1/2 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
- 800 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
- 1 ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΣΕ
- 1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
- 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΒΑΝΙΛΙΑ Ή ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
- ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΡΥΖΙ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΛΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΥΖΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΕ 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΩΛΑΚΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ( Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΡΟΜΒΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ).
Υ.Γ : Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
this dessert used to make it for me my grandmother!!!memories...thanks
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρυσοχερα μου εσύ!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή