ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΣΟΥΠΑ
ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ
ΜΙΑ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ!!!
ΥΛΙΚΑ:
- 500 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ( ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ)
- 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
- 1 ΑΥΓΟ
- ΛΙΓΟ ΜΑ΄Ι΄ΔΑΝΟ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
- 1 ΦΛ.ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΣΕ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ)
- 1/2 ΦΛ.ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΣΕ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ)
- 1 Κ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΥΤΙΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
- ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ:
- 2 ΑΒΓΑ
- 1 ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΜΟΝΙ
- ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ, ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟΝ ΜΑ΄Ι΄ΔΑΝΟ, ΤΟ ΑΥΓΟ, ΤΟ ΡΥΖΙ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ. ΞΑΦΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΖΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ. ΜΟΛΙΣ ΜΙΣΟΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΑΤΙ. ΜΟΛΙΣ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ ( 2 ΑΒΓΑ, ΜΠΟΛΙΚΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΜΑΣ.) ΚΑΙ Η ΣΟΥΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!
Υ.Γ: ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΖΕΣΤΗ!
miam...miam
ΑπάντησηΔιαγραφή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή