ΑΡΝΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

  
                    ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ


                            ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ, ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ!!! 

                  



           ΥΛΙΚΑ:

  • 1 1/2  ΚΙΛΟ ΑΡΝΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
  • 10-12 ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΥΔΩΝΑΤΕΣ
  • 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ
  • ΡΙΓΑΝΗ
  • 2 ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 

          
          ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
       
     ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ. ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΑΣ! ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΛΕΜΟΝΙΑ. ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ) ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 1/2 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ(ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ).  ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. 

  Υ.Γ: ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ  ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ....... ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΑΣ!  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις